cross one radio logo

În perioada 11-12 octombrie 2024, Auditorium Pallady din București va găzdui Conferința Regională Exponential, un eveniment dedicat plantării și dezvoltării bisericilor, sub tema Gospel X – Multiplicarea Evangheliei. Acest eveniment va aduce împreună lideri creștini din România și din întreaga lume pentru a împărtăși viziuni și strategii privind răspândirea Evangheliei.

Prețul pentru participarea la Conferința Regională Exponențial este de 150 RON.

Pre-Conferința Exponential România va avea loc la data de 10 și 11 octombrie, oferind participanților ocazia de a intra în contact cu liderii misionari și de a învăța din experiențele acestora.

Pre-Conferința va avea loc la Biserica Sfânta Treime din București și va fi organizată de rețeaua Soma și organizația CiM. Acesta este un eveniment unic dedicat liderilor misionari care doresc să formeze și să extindă comunități misionale în Europa de azi. Invitații vor afla mai multe despre povestea Soma și despre strategiile de plantare și multiplicare a bisericilor misionale.

Printre invitații speciali se numără:

Dave Ferguson, președintele organizației Exponential și pastor al bisericii Community Christian, este cunoscut pentru implicarea sa în susținerea comunităților pentru ca acestea „să aibă o relație mai strânsă cu Dumnezeu”. El va aduce la conferință o nouă perspectivă asupra extinderii bisericilor și a comunităților misionare.

Cristian Popa, originar din Iași, a fondat Biserica Rhema în 2016, după ce a locuit 15 ani în SUA. Biserica sa pune accent pe implicarea tinerilor și pe relevanța Evangheliei într-o lume în continuă schimbare.

Jeff Vanderstelt, director executiv al organizației Saturate și conducător al rețelei Soma, va împărtăși din experiența sa vastă în echiparea liderilor și a bisericilor pentru o viață de misiune. De asemenea, este implicat în Saturate the Sound, o mișcare de evanghelizare în regiunea Puget Sound.

Vlad Crîznic, liderul regional Exponential România și slujitor la Biserica Via din Cluj-Napoca, este un apologet activ. Vlad participă la dezbateri și conferințe internaționale, promovând lucrarea de apologetică prin platforma Think Ask Ponder.

Prețul pentru participarea la Pre-Conferința Soma este de 150 RON.

Pentru cei interesați de ambele evenimente, pachetul complet Pre-conferința Soma & Conferința Exponential este disponibil la prețul de 250 RON.

Pentru cei care aduc un prieten sub 30 de ani, este disponibil un discount special. De asemenea, participanții din afara Bucureștiului pot solicita asistență pentru cazare.

Înscrie-te acum pentru a participa la unul dintre cele mai importante evenimente dedicate răspândirii Evangheliei în România!

Pentru mai multe informații și pentru înscriere accesați linkul următor: https://romania.exponential.eu/landing-regional/.